Organisationer

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

I

Individuell Människohjälp (IM)

IM arbetar i Sverige och Stockholm för att öka människors möjligheter att delta i samhället. Vi skapar mötesplatser med människor engagemang i fokus. Vi tror på ett starkt civilsamhälle och involverar därför volontärer i vårt arbete. Vi erbjuder bland annat kostnadsfri rådgivning, språkfika, läxhjälp, kompismatchning, sociala aktiviteter och en föreningsguidning. Läs mer: IM Stockholm på Facebook

Adress: Västgötagränd 17, 118 28 Stockholm

Kontakt: Emelie Thornberg, 0704100349 eller emelie.thornberg@manniskohjalp.se

Initiatives of Change - Sverige

Initiatives of Change (IofC) är en världsomspännande rörelse av människor som engagerar sig för förändringar i samhället med förankring i individer som är villiga att själva förändra sina motiv och beteenden. IofC-Sverige är en del av det internationella näverket Initiatives of Change och medlem av IofC International Association som är en NGO med rådgivande status i UNECOSOC, FN:s ekonomiska och sociala råd.

Adress: Pionvägen 19, 191 47 Sollentuna

Kontakt: Nik Dahlström, 0705805958 eller nikdeedahlstrom@gmail.com

Interkulturella KunskapsCentret

IKC är en ideell föreningen som erbjuder kostnadsfritt verksamheter för asylsökande i forma av: Dagverksamhet med språkkaféer, studiebesök, stadsvandringar och samhällsinformation. Kurser i svenska med samhällsorientering och Hälsofrämjande aktiviteter. För unga asylsökande har vi en lokal med musikstudio där personer som är intresserade att arbeta med musik kan vistas och arbeta med skapande av musik och/eller sång.

Adress: Järnbärarvägen 10, 127 33 Skärholmen

Kontakt: Ruben Tastas, 076-9121824 eller info@interkulturella.com